top1top2

Solrosa Assistans består av alla våra fantastiska assistenter som jobbar och sliter med att göra vardagen bättre för våra kunder och deras familjer. Dessutom så finns Niklas (VD), Camilla (försäljning och marknadsföring), Kerstin (personal) och Malin (webbredaktör) för att stötta och hjälpa till när det behövs.

bok

Solrosa Assistans är ett nytt litet assistansbolag som startades 1 september 2010 av Niklas och Camilla Odenteg. Niklas och Camilla har själva ett barn med autism och utvecklingsstörning som heter Måns som idag är 11 år. Anledningen till att starta Solrosa Assistans var att få full kontroll över personal, rekrytering, kompetensförsörjning, scheman etc. Allt för att kunna optimera kvalitén i assistansen till Måns. Denna ambition med att det är kvalitén i assistansen som skall gå före ekonomiska, verksamhetsstyrda och andra för Måns ovidkommande intressen är just det som Solrosa Assistans fokuserar på. Allt vi gör är med ett tydligt huvudsyfte: vår kund skall få det så bra så möjligt.

Camillas farfars far hade ett landställe i början av 1900-talet med en tapetbård i matsalen med solrosor på. Landstället döptes till Solrosa. Sedan dess har denna underbara blomma följt släkten. Vi har den på båtarnas namn, Tournesol, Girasol och Moulin Rouge. Camilla hade den i sin brudbukett, vi planterar den i trädgården varje år och till och med att en kusin döpt en häst efter en solros.

 

solrosSolrosor ger oss energi, utstrålar glädje och finns i alla olika former och färger. Precis som våra barn som också finns i alla sina fantastiska och speciella egenskaper. Antingen de är normalstörda eller har någon form av störning.


08 716 00 26

Box 645, Strandpromenaden 26, 131 21 Saltsjö-Duvnäs

info@solrosa-assistans.se